Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
form 6
assalamualaikum ..
hai !
sorry lame tak update blog ..
bukan malas yee , cume busy siked ! hhehe *sememangnye malas okay*
daa bersawang-sawang daa blog aku niyy .
ish2 !blogger jenis apekah aku niyy ??
sangat-sangat malas nak mengUPDATE blog .
takpatut , takpatut .
okay stop !
malas nakmembebel panjang-panjang cam mak nenek .
bukan ade orang yg sudi bace pun kann ??
lao ade yg bace to , terima kasih laa yee .
keprihatinan anda sangat saya hargai !
cewahh , ayat nakskema jee ! mentang2 naksekola taklame ag .
ehh , ehh . SEKOLAH ???
apekah ??
aku kann daa abes sekolah . buad ape naksekolah lg .
takmao , takmao . hee ~~~
straight to the point ,
see tittle kat atas to ?? okay good !
act aku dpat tawaran masuk form 6 bawah jurusan kemanusiaan .
ade kombinasi matapelajaran SEJARAH dan GEOGRAFI . *wahh !due2 niyy mmg favourite subject aku pulak to !*
sekolah yang ditawarkan ialah SEKOLAH MENENGAH SULTAN ABDUL JALIL ,KLUANG (SSAJ) .*jap2 , betul ke aku eja name sekolah niyy ?? whateverlah ! janji ade abdul jalil kat situ . hhehe .*
tarikh daftarnye 08 mei nanti .
masalahnye skg , aku keliru . aku taktahu same ade aku nak pergi or tak form 6 niyy .
lagipun , sekolahnye agak jauh dr rumah aku .
sbb , skg niyy aku daa tak stay kat T6 lg . tp aku daa pindah kat BANDAR TENGGARA .
kat sini pun ade form 6 gak , tapi aku taksuke sekolah kat sini .
aku daa pernah sekolah kat sini tahun lepas sekejap . dr bulan 8 smpai bulan 12 *last aku exam 05hb 12 kat sini ,matapelajaran perdagangan . second last paper aku . last paper , geografi 07 & 08hb 12 aku amek kat sekolah sultan alaudin kat bukit besar .al maklumlaa , jd calon menumpang mmg cmniyy .agak istimewa siked . hhehe .istimewa ??abaikann ~
maaf ckap ,jwapan ikhlas dr lubuk hati aku yg paling dalam , sekolah sini takbest .
aku taksuke sekolah kat sini .
aku lebih suke sekolah kat T6 walaupun agak ramai cikgu yg taksuke kat aku .
aku takkesa sebab member2 aku ade kat sne ,
kat sini , aku sorang2 . aku takserasi nan jiwa budak2 kelas aku kat sini .
okay stop cerita pasal niyy !
mama soh aku stay umah mak *nenek aku sebenarnye , tp aku daa terbiase pggl mak sejak kecil .*
mmg dekat nan sekolah , jalan kaki jee . naklari punn bole lao naksmpai cepat .
tp agak laa kann nklari pakai baju sekolah . agak melecehkan jugak laa .
umah mak aku kat belakang sekolah rendah batu 3 .
means , aku kene jalan kaki lalu dpan sekolah rendah dulu , pasto sekolah STAB , and then , br smpai sekolah . *mmg sgt-sgt dekat kann ??
tapi , aku taknak menyusahkan orang lain .
walaupun sedare , tp taksme cam family sendiri .
paham2 laa kan lao dok uma orang camne .
aku taksuke dikongkong .
hmm .
kusut lah pkir psal niyy .
daa laa plkn dpat pggln ke 3 .
nakkene tangguh plkn lg .
umur daa 20 br sibuk nkplkn .
warghh ! benci laa camniyy !
aku taktao nakbuad keputusan .
tolong aku :'(

#aku menangis bile fikirkan tawaran form6 niyy , niat di hati mmg nakpergi . tp , entahlahh .

Posted at 8:52:00 AM | 0 comments

|
say hai

Facebook | Second Blog
Hai ! Welcome To My Blog . Enjoy It Okay !

Our Relationships


Daisypath Anniversary tickers
Scream here

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

- END -